ESF STAPT AF

Op donderdag 7 en vrijdag 8 november verlaten alle ESF-medewerkers hun vertrouwde stek in de Gasthuisstraat. We laten Brussel even voor wat het is en stappen af in alle Vlaamse provincies. We splitsen ons op in kleine groepjes en strijken neer bij een 30-tal promotoren in Vlaanderen. Ter plaase gaan we de dialoog aan.

Waarom stapt ESF af?
Hiermee zetten we een nieuwe stap in de traditie van de ESF-luistermomenten en tevredenheidsmetingen. Promotoren zijn en blijven voor ons de belangrijkste partner in het bereiken van onze doelstellingen. Samen met promotoren willen we verder bouwen aan de Vlaamse arbeidsmarkt van morgen.
In een open sfeer wisselen we van gedachten met 30 promotoren over de rol van ESF, hoe hun ervaring met ESF tot nu toe verliep en nog belangrijker hoe onze dienstverlening best verder evolueert. Op basis van alle feedback zullen wij verder spijkeren aan onze dienstverlening zodat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn.

Graag bedanken we hierbij alle promotoren die ons ontvangen.

Het ESF-Agentschap zal bijgevolg niet bereikbaar zijn op 7 en 8 november. Vanaf 12 november zijn we terug op post en helpen we je graag terug verder.