Inforonde oproep 480: Impuls Duaal Leren - 28/5

ESF organiseert drie digitale inforondes (6 mei, 8 mei en 28 mei) rond de oproep 480 – Impuls Duaal Leren.
Tijdens deze inforondes voorziet ESF Vlaanderen een toelichting van het inhoudelijke oproepkader en de bijhorende doelstellingen van de oproep. Na afloop van de toelichting voorzien we in deze digitale vergadering ruimte voor het stellen van vragen, het aftoetsen van bestaande ideeën, etc.

Om deel te nemen aan de inforondes dient u zich in te schrijven. Hiernaast kan u inschrijven voor de inforonde op donderdag 28 mei om 14:00

Één dag voor de inforonde bezorgen wij alle ingeschreven deelnemers een vergaderverzoek met de link naar de betrokken digitale ruimte.
Dit zal gebeuren via het programma “Teams”. Personen zonder dit programma, kunnen deelnemen via de webapp of de app op smartphone of tablet. 
Wij raden iedereen aan dit tijdig te testen zodat de opstart van de inforonde zo vlot mogelijk kan verlopen.

Begin mei zal naast de inhoudelijke inforonde ook een opgenomen presentatie beschikbaar zijn omtrent de praktische kant van deze oproep. We bundelen al deze informatie op de oproeppagina van Impuls Duaal Leren.

Beluister vooraf de ingesproken presentatie

Vooraleer u deelneemt aan één van de geplande inforondes, vragen wij u de ingesproken diavoorstelling (in bijlage) aandachtig te bekijken.
Gelieve hierbij zeker uw geluid in te schakelen en in powerpoint de diavoorstelling te “starten”.

In deze voorstelling geven wij uw alle praktische zaken mee die van belang zijn voor het indienen van een project binnen deze oproep.
Zit u nog met vragen na het bekijken van deze presentatie? Aarzel dan niet om deze te noteren en te stellen tijden de inforonde waarvoor u zich inschreef.

Deze slides zullen niet opnieuw afzonderlijk behandeld worden tijdens deze drie livemomenten, vragen beantwoorden we uiteraard wel!

Kunt u niet aanwezig te zijn op één van deze digitale inforondes? Neem dan contact op rond uw vraag met pieter.vansande@vlaanderen.be en tine.stryckers@vlaanderen.be.

 
Start -en einddatum: 
28 mei 2020
14:00 tot 15:00
Inschrijven tot: 
woensdag, 27 mei, 2020 - 12:00