Ontdek hoe onze promotoren cybersecurity versterken

De maand oktober staat sinds 2012 in het teken van cyberveiligheid. Onder het motto ‘Cyberveiligheid is een gedeelde verantwoordelijkheid’ wil de Europese Commissie haar lidstaten verenigen en wijzen op het belang van een veilige cyberomgeving. Ook ESF Vlaanderen draagt zijn steentje bij. Verschillende ESF-oproepen focussen op cybersecurity en motiveren promotoren om te werken rond digitale veiligheid. Ter ere van deze #CyberSecurityMonth zetten we hen graag in de spotlights. Ontdek hier hoe onze promotoren aan de slag zijn gegaan en laat je inspireren door hun ervaring!

Sirris met ‘Trusted Mobile Apps’: “Cybersecurity vereenvoudigen, daar draait het om.”

Cybersecurity-expert Tatiana Galibus van Sirris licht toe hoe zij een veiligheidstraining hebben ontwikkeld voor mobiele applicaties.

Klik hier voor het volledige interview.

Howest met ‘Cybersecurity4SME’: “Elke medewerker heeft een taak binnen cybersecurity.”

Lector en onderzoekscoördinator Kurt Callewaert wijst op het belang van maatwerk bij het verhogen van de cybersecuritymaturiteit in bedrijven.

Klik hier voor het volledige interview.

Internal Audit Academy en Grant Thornton met 'KMO Cybersecurity Ambitie': "We willen alertheid en waakzaamheid rond cybersecurity verhogen."

Patrick Soenen en Sarah De Ridder van respectievelijk IAA en Grant Thornton bieden trainingsmateriaal op maat van diverse bedrijfsprofielen en de aanwezige cybermaturiteit in organisaties.

Klik hier voor het volledige interview. 

Toreon met 'Pivot': "Hoe sterker de cyberkennis van medewerkers is, hoe beter het bedrijf beschermd is."

Marketingmanager bij Toreon Kim Verbruggen geeft toelichting bij Pivot, een leertraject met trainingsmodules op maat van de digitale maturiteit van bedrijven.

Klik hier voor het volledige interview.