Wie sleept de nv gezond award in de wacht?

Op woensdagavond 1 oktober 2014 reikt het VIGeZ samen met zijn partners de ‘nv gezond award’ uit, een wedstrijd voor KMO’s die aandacht hebben voor de gezondheid op de werkvloer. De 9 finalisten zullen eerst hun project voorstellen. Hiermee bewijzen ze dat ook KMO’s inventief kunnen zijn in het opzetten van gezondheidsactiviteiten die weinig tijd en geld kosten én die toch het personeel kunnen motiveren. Een niet te missen bron van inspiratie dus om zelf mee aan de slag te gaan!

In aanwezigheid van de juryleden Karel Van Eetvelt (UNIZO), Fons Leroy (VDAB), Piet Van Schuylenbergh (VVSG) en Inge Vervotte (VIGeZ) worden nadien de 3 winnaars bekendgemaakt: één uit de categorie ‘individuele KMO (profit)’, een tweede uit de categorie ‘individuele KMO (non-profit) en een derde uit de categorie ‘groep van KMO’s’. Het programma vind je hier.

Het VIGeZ en zijn partners nodigen je vriendelijk uit op de prijsuitreiking van de ‘nv gezond award’ op woensdag 1 oktober om 18.30 u. in het Provinciehuis van Vlaams-Brabant in Leuven.

Schrijf je hier in!

Volg NV GEZOND op Twitter: @VIGeZine  ♯nvgezondaward

Bijlagen: