Openstaande oproepen

Oproep
520
Deadline: 
vrijdag, 30 oktober, 2020

Wat?

Om sociaal en circulair ondernemerschap op lokaal niveau een boost te geven, roepen we verschillende partijen op om zich te verenigen in circulaire hubs. Deze hubs zetten in op netwerken waar stakeholders elkaar treffen en concrete samenwerking aftoetsen.

Deze samenwerkingen moeten resulteren in:

Oproep
507
Deadline: 
vrijdag, 16 oktober, 2020

Deze oproep heeft als doelstelling om het integratieproces van inburgeraars te versnellen en verbeteren. We focussen in het bijzonder op het aspect sociale netwerking en participatie als voorwaarde voor een geslaagd integratieproces. Sociale netwerking en participatie kan op verschillende manieren worden versterkt: via buddywerking, stage, introductie in vrijwilligerswerk, taalstages, kennismakingstraject cultuur-, jeugd-, sportvereniging, woonzorgcentrum, lokaal dienstencentrum, buurtwerking, ...

Oproep
511
Deadline: 
woensdag, 14 oktober, 2020

ESF Vlaanderen lanceert de oproep “SCOPE 2020”, hiermee wil ESF anticiperen op de dynamiek van de arbeidsmarkt en het opleidings- en onderwijsaanbod hierop beter laten aansluiten.

Oproep
505
Deadline: 
zaterdag, 31 oktober, 2020

Met deze oproep financiert ESF Vlaanderen opleidingen om de werkbaarheid voor dienstenchequewerknemers te verbeteren.

Oproep
494

Deze oproep richt zich exclusief tot organisaties die een project uitvoerden binnen oproep 393 ‘Innovatie door exploratie’ en oproep 394 ‘Innovatie door adaptatie’. Met deze oproep ondersteunen we organisaties die een succesvolle pilot uitvoerden en impact aantoonden om de ontwikkelde dienstverlening op te schalen.