Tijdsregistratie-applicatie

Voortaan werkt ESF Vlaanderen voor het registreren van de tijd van deelnemers en personeelsleden met een gloednieuwe applicatie. Deze werkwijze vervangt de handtekeningen op een papieren aanwezigheidslijst. Zo helpen we mee aan een meer digitale en duurzame overheid.

Om een subsidie te ontvangen, is het essentieel om correct en volledig te registreren. De specifieke vereisten rond registratie variëren van oproep tot oproep en u vindt ze in de respectieve oproepfiches. Deze werkwijze biedt alle projecten die op deze manier moeten werken, rechtszekerheid over de gesubsidieerde uren.

In onderstaande instructies vindt u de nodige hulp en uitleg over de applicatie. 

 

                   

 

E-learning

In het geval dat u e-learning-opleidingen heeft in uw project, verloopt de tijdsregistratie nog op een andere manier (op de manier waarop intern personeel registreert). Instructies hierover vindt u in de draaiboeken voor de promotor, voor de deelnemer en voor de leidinggevende.

De deelnemer geeft in geval van e-learning zijn uren zelf in in de tijdsregistratie-applicatie (zie draaiboek deelnemer) en kan de juiste opleidingscode selecteren. Vooraf moet de lokale beheerder eerst de juiste rechten  geven (zie draaiboek promotor) en moet de promotor de deelnemer en bijhorende leidinggevende aanmaken. Een leidinggevende bevestigt als vierde paar ogen de door de deelnemer ingegeven uren goed (zie draaiboek leidinggevende). U kan hier een instructievideo bekijken.